Η Κέντρα Γουίλκινσον αποκαλύπτει τα όργια της βίλας του Χιου Χέφνερ

Η Κέντρα Γουίλκινσον αποκαλύπτει τα όργια της βίλας του Χιου Χέφνερ

Το διάσημο πρώην κουνελάκι του Playboy, μπορεί να έχει αφήσει πίσω του τις ημέρες των καυτών φωτογραφίσεων και των… οργίων με τον Χιου Χέφνερ και τις γυναίκες του, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της γύρισε το χρόνο πίσω και αποκάλυψε τις περίεργες ορέξεις του Mr. Playboy.

Η Γουίλκινσον σε συνέντευξή της με την γνωστή Βρετανίδα παρουσιάστρια Μέλανι Σάικς, αποκάλυψε το πώς κατέληξε να είναι μία από τις πολλές ερωμένες του Χέφνερ και δε δίστασε να μπει σε πικάντικες λεπτομέρειες γύρω από το συνεχώς γεμάτο κρεβάτι του πάμπλουτου εκδότη και επιχειρηματία.

«Όταν ο Χιου Χέφνερ μου ζήτησε να γίνω μία από τις γυναίκες του, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, αλλά είμαι μέσα». Μου ζήτησε να μείνω μαζί του στην πολυτελέστατη βίλα του Playboy στο Λος Άντζελες και δέχτηκα αμέσως, χωρίς όμως να ξέρω ότι το σεξ μαζί του ήταν μέσα στο παιχνίδι. Κατάλαβα τι συμβαίνει μόλις μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στην κρεβατοκάμαρα. Ήμουν 18 χρονών και ήταν 78», δήλωσε η 29χρονη Κέντρα Γουίλκινσον.

Μόλις η Σάικς τη ρώτησε αν τα «κουνελάκια» είναι υποχρεωμένα να κάνουν σεξ με τον εκδότη, το πρώην μοντέλο παραδέχτηκε: «Όχι, δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις σεξ αν δεν το θέλεις. Είναι επιλογή σου. Εγώ το επέλεξα. Του αρέσει να συνευρίσκεται με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα, όμως δεν τις αντιμετωπίζει σαν αντικείμενα. Τις θεωρεί γυναίκες του, σχέσεις του. Μετά το σεξ κοιμάται μαζί τους».

Η Γουίλκινσον αποκάλυψε μάλιστα πως ο λόγος που εγκατέλειψε τη βίλα των οργίων το 2008 ήταν ο Χανκ Μπάσκετ, τον οποίο αρραβωνιάστηκε και αργότερα, το 2009 παντρεύτηκε. Πλέον, η Κέντρα Γουίλκινσον έχει κάνει δύο παιδιά, ασχολείται με την τηλεόραση και ο Χιου Χέφνερ αποτελεί για εκείνη μακρινή ανάμνηση.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ