Ένα μικρόφωνο για τα γενέθλια της Μούσχουρη

Ένα μικρόφωνο για τα γενέθλια της Μούσχουρη

Προτιμά ένα γυαλιστερό μικρόφωνο κι όχι μια τούρτα είπε η  Νάνα Μούσχουρη, που σε λίγες μέρες θα σβήσει 80 κεράκια. Η Ελληνίδα διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε συνέντευξη ότι προτιμάει ένα μικρόφωνο από μια τούρτα γενεθλίων για να γιορτάσει τα 80 χρόνια της στο Αμβούργο όπου θα βρίσκεται και συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της.

“Γιατί θα πρέπει να λαχταρώ μια τούρτα όταν μπορώ να έχω ένα γυαλιστερό μικρόφωνο;”, δήλωσε στην “Μπιλντ”, την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία, η τραγουδίστρια, η οποία θα γιορτάσει τα γενέθλιά της επί σκηνής στις 13 Οκτωβρίου στο Αμβούργο.

Από τις στήλες της εφημερίδας, εξηγεί ότι μετάνιωσε που αποχαιρέτισε το κοινό το 2008: “το να τραγουδάω μού λείπει και ήξερα πως έπρεπε να κάνω και πάλι κάτι”.

Έτσι άρχισε μια παγκόσμια περιοδεία στα τέλη του 2013 στη Νότια Αμερική, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2015.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Νάνα Μούσχουρη είναι η δεύτερη σταρ του διεθνούς τραγουδιού που γιορτάζει φέτος σε προχωρημένη ηλικία τα γενέθλιά της σε μια γερμανική σκηνή, μετά τον Γάλλο Σαρλ Αζναβούρ, ο οποίος έσβησε 90 κεριά το Μάιο στο Βερολίνο.

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1934 στα Χανιά, η τραγουδίστρια με τα θρυλικά μαύρα γυαλιά είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει τους περισσότερους δίσκους στον κόσμο, 350 εκατ. σε δώδεκα γλώσσες, σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία της.

 

Διαβάστε επίσης

Η Νάνα Μούσχουρη στο Ηρώδειο

Τίμησαν τη Μούσχουρη στον Καναδά

Το Κεμπέκ τιμά τη Μούσχουρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ