Οδεύει προς λουκέτο το ίδρυμα Τζένη Καρέζη

Οδεύει προς λουκέτο το ίδρυμα Τζένη Καρέζη

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιβίωση του ιδρύματος Τζένη Καρέζη που στόχο έχει την ανακούφιση των ασθενών με καρκίνο.

“Εκπέμπουμε SOS, γιατί βρίσκομαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε να προσφέρουμε το σημαντικό έργο της ανακουφιστικής και παρηγορητικής αγωγής στους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη!” υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος από την θέση του προέδρου βρίσκεται στο τιμόνι του Ιδρύματος Τζένη Καρέζη και γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ίδρυμα τα τελευταία χρόνια.

“Τα ετήσια έξοδα του ιδρύματος είναι 40.000 ευρώ και η αλήθεια είναι πως αν δεν βρεθεί οικονομική στήριξη, δεν θα αντέξουμε περισσότερο από ένα χρόνο” λέει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εφημερίδα “Espresso” και συνεχίζει:”Δεν παίρνουμε καμία κρατική επιχορήγηση, στηριζόμαστε στις χορηγίες και τις δωρεές των ανθρώπων που αναγνωρίζουν το έργο του ιδρύματος. Κι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχουμε ανάγκη κάθε οικονομική προσφορά για να μπορέσουμε να κρατηθούμε, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να κλείσουμε”.

Πηγή: Εspresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ