Αλικάκη:”Ο χωρισμός είναι σκληρό πράγμα”

Αλικάκη:”Ο χωρισμός είναι σκληρό πράγμα”

 

Η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, παραχωρεί μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα για το διαζύγιό της και περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά.

Διαβάστε μερικά απόσπάσματα απο τη συνέντευξή της στο περιοδικό “HELLO!”.

 

Ήταν σκληρό το διαζύγιό σας; ( σ.σ ο πρώην συζυγός της είναι ο Πέτρος Λαγούτης)

Ο χωρισμός είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα. Στη δική μου λογική, είναι ακόμα πιο σκληρός μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις. Γενικά, λειτουργώ έτσι ως άνθρωπος. Όταν ληφθεί μια απόφαση, όσο οδυνηρή κι αν είναι αυτή, είναι σαν να αφήνω κάτι πίσω μου και να μπορώ να προχωρήσω. Όμως μπορεί να ταλαιπωρηθώ πάρα πολύ μέχρι να πάρω μια απόφαση, καθώς δίνω πολύ μεγάλα περιθώρια. Απλώς, όπως είπα και πριν, οι δυσκολίες είναι μέρος της ζωής μου. Το θέμα είναι να κρατάς τα καλά πράγματα απ’  ότι έχεις ζήσει και ειλικρινά το προσπαθώ αυτό και είναι πολλά τα καλά.

Το να μεγαλώνετε δύο παιδιά μόνη σας, ως προς την καθημερινότητα, είναι δύσκολο;

Ο πατέρας τους είναι πολύ κοντά, δεν είναι μόνη μου. Είναι τις περισσότερες ημέρες μαζί μου, βεβαίως, αλλά νομίζω ότι όλα έγιναν μ’ έναν βατό τρόπο και νιώθω πώς έχουμε βρει ξανά μια ισορροπία. Φυσικά ζοριστήκαμε όλοι, καθώς είναι μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή των ενηλίκων, πόσο μάλλον και των παιδιών. Δεν μπορώ να πώ ότι δυσκολεύομαι, απλώς δεν μοιράζομαι καθε μέρα τις ευθύνες με κάποιον άλλο. Όταν, όμως, νιώθεις εσύ καλά, αυτό από μόνο του σε ξεκουράζει.

 

Πηγή: HELLO!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ