Ο Depp «καταζητούμενος» του FBI

Ο Depp «καταζητούμενος» του FBI

Σύμφωνα με πληροφορίες της Universal Pictures, η οποία έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας που θα βασίζεται σε ένα μεγάλο μέρος και στο βιογραφικό βιβλίο των Dick Lehr και Gerard O’Neill, με τίτλο, Black Mass, o Johhny Depp θα υποδυθεί τον άνθρωπο που βρισκόταν στο στόχαστρο του FBI από το 1999, και με ένα ανθρωποκυνηγητό που άγγιζε τα 16 χρόνια, πριν την τελική του σύλληψη.

Ο Αμερικανο-Ιρλανδός γκάνγκστερ, που γεννήθηκε το 1929 στην Μασαχουσέτη της Βοστόνης διέπραξε συνολικά γύρω στις 19 δολοφονίες (γι’ αυτές τουλάχιστον κατηγορείται μέχρι και σήμερα όπου περιμένει να δικαστεί), ενώ, μέχρι την σύλληψή του το 2011, (στην ηλικία των 81 ετών) αποτελούσε τον δεύτερο, πιο σημαντικό εγκληματία στην λίστα του FBI, μετά τον Bin Laden.

O Whitey Bulger, με έδρα τη Βοστώνη, μπήκε στον υπόκοσμο τη δεκαετία του ’50, ενώ φυλακίστηκε για πρώτη φορά στο Αλκατράζ το 1959. Μετά την αποφυλάκισή του επέστρεψε στην Βοστόνη, όπου έστησε ένα δίκτυο προστασίας των λαθρεμπόρων ναρκωτικών και του παράνομου τζόγου, ενώ από τη δεκαετία του ΄70 έγινε πληροφοριοδότης του FBI το οποίο παρέβλεπε την εγκληματική του οργάνωση με αντάλλαγμα τις πληροφορίες που του έδινε. Αυτό θα πει σκάνδαλο.

Μάλιστα, ο παραγωγός της ταινίας Brian Oliver δηλώνει ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του Depp στην ταινία: “Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος που θα έχουμε τον μεγαλύτερο σταρ του κόσμου και τον βραβευμένο με Oscar σκηνοθέτη, Barry Levinson, προκειμένου να φέρουμε επιτέλους αυτήν την εκπληκτική ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Δουλεύουμε αυτό το project από το 2005, όταν και επιλέξαμε το βιβλίο Το “Black Mass” περιγράφει τις λεπτομέρειες και τις εκπλήξεις της περίπλοκης ιστορίας του, σκιαγραφώντας το πορτραίτο της Βοστόνης και του διεφθρμένου, πολιτικού της συστήματος, ενώ παράλληλα εκθέτει το χειρότερο σκάνδαλο στην ιστορία του FBI”.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο.

 

ΠΗΓΗ:cosmo.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ