Ζήτησε από τους γείτονες να χαμηλώσουν τη μουσική και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ξυλοκοπήθηκε άγρια, όταν ζήτησε από τους γείτονες να χαμηλώσουν τη μουσική. Ο 42χρονος Frank Penkava, είναι σε κώμα στο Memorial Regional Hospital με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο. Το περιστατικό έγινε στις 14 Ιουνίου σύμφωνα με το NBC. Οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να υποβληθεί σε εγχείρηση.

“Ο γιος μου είναι μικρός, μόλις τεσσάρων ετών. Μπορεί να μην γνωρίσει τον πατέρα του” ξέσπασε η σύζυγός του άτυχου 42χρονου. Όπως αποκάλυψε δεν γνωρίζουν τι ζημιά έχει προκληθεί στον εγκέφαλό του και αν θα του αφήσει μόνιμα προβλήματα, αν τελικά καταφέρει να συνέλθει. Η αδελφή του, Τζίνα Χόρβαθ, είπε ότι έχει πολλά σπασμένα οστά και επίσης προσβλήθηκε από μόλυνση στο νοσοκομείο. «Συνεχίζει να πολεμά κάθε μέρα, αλλά είναι πολύ, πολύ άρρωστος», τόνισε στο WPLG.

Η αδελφή του υποστήριξε ότι δέχθηκε την επίθεση επειδή έκανε την παρατήρηση στους γείτονες. «Δεν υπάρχει λόγος για αυτό που του έκαναν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι έρχονται σε διαμάχες συνεχώς και τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι “βράζουν”, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να δικαιολογεί αυτό που του έκαναν», είπε. Η αδελφή του σημείωσε ότι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον αδελφό της από τα χτυπήματα και ότι μόνο από ένα τατουάζ κατάλαβε ότι ήταν εκείνος. “Πήγαινε στη δουλειά του, πλήρωνε τους λογαριασμούς του, ήταν ήσυχος και δεν ενοχλούσε κανέναν. Άρα το να τον στείλουν στο νοσοκομείο, ήταν άδικο. Ζητώ δικαιοσύνη για τον αδελφό μου και δεν θα σταματήσω” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ