Ζήλιες από τη Μέγκαν: Η Κέιτ χτυπά τα δάχτυλα και το Παλάτι τρέχει

Δεν μπορεί να κρύψει την πικρία της για το Παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ νιώθοντας παραμελημένη και εγκαταλελειμμένη μπροστά στον Τύπο σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον που με το που χτυπά τα δάχτυλα τα Ανάκτορα τρέχουν να τη στηρίξουν έπειτα από ένα αρνητικό δημοσίευμα. Και όμως εκείνη σταυρώθηκε από τα Μέσα αλλά δεν έλαβε καμία στήριξη, ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον της Δούκισσας του Σάσεξ στην DailyMail.com, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια της Μέγκαν Μαρκλ μετά τις εξελίξεις που επέφερε το δημοσίευμα του Tatler υπό τον τίτλο “Catherine the Great”.

“Η Μέγκαν είπε πως το Παλάτι του Κένσινγκτον ποτέ δεν την υπερασπίστηκε όταν την κομμάτιαζε ο Τύπος. Τώρα η Κέιτ έχει ένα αρνητικό δημοσίευμα και το Παλάτι απαντά σε λιγότερο από 24 ώρες για να διαψεύσει το δημοσίευμα εναντίον της” είπε φίλος της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ ακολουθούν τη νομική οδό κατά του περιοδικού, ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον χαρακτήρισε ανακριβή και ψευδή τα όσα αναφέρονται στο περιοδικό ζητώντας παράλληλα με νομικά έγγραφα να κατέβει το δημοσίευμα από το διαδίκτυο. Σημειώνεται πως στο δημοσίευμα, αν και ξεκινά εγκωμιαστικά για την Κέιτ, σύμφωνα με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ περιέχει ανακρίβειες και εσφαλμένες αναφορές. Σύμφωνα με την Dailymail, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ενοχλήθηκαν από την αναφορά του περιοδικού ότι η Κέιτ Μίντλετον νιώθει εξουθενωμένη και παγιδευμένη από τις αυξημένες υποχρεώσεις λόγω του Megxit. Εξοργίστηκαν επίσης με την “αηδιαστική” πρόταση στο δημοσίευμα ότι “είναι επικίνδυνα αδύνατη” συγκρίνοντάς το μάλιστα με διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε η μητέρα του Ουίλιαμ, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Μέγκαν υπογράμμισε σε φίλους ότι εκείνη δεχόταν αρνητικά δημοσιεύματα και το Παλάτι δεν έκανε τίποτα για να παρέμβει, παρά τις εκκλήσεις του πρίγκιπα Χάρι. Η αδράνεια αυτή οδήγησε τους Σάσεξ στην απόφαση να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να μετεγκατασταθούν στο Λος Άντζελες. Όπως είπε ο φίλος της Μέγκαν: “Αυτό είναι πραγματικά χαστούκι στο πρόσωπο του Χάρι γιατί επανειλημμένα είχε ζητήσει για μια αναθεωρημένη, ανανεωμένη πολιτική απέναντι στον Τύπο ή τουλάχιστον μία συζήτηση σχετικά με τις ανησυχίες του. Βρήκε κλειστά αυτιά και τότε η Κέιτ έρχεται, χτυπά τα δάχτυλα και παίρνει αστείρευτη υποστήριξη. Η Μέγκαν είπε ότι είναι τόσο απλό. Εξήγησε ότι αυτό ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αυτή και ο Χάρι είπαν αντίο στην πριγκιπική ζωή. η έλλειψη στήριξης και η απόλυτη αδιαφορία στον πόνο και την αγωνία που βίωνε η Μέγκαν ενώ τη σταύρωναν τα Μέσα. Η Μέγκαν είπε ότι αντί να τη στηρίξουν, την έκαναν να αισθάνεται ότι ζητεί πολλά, περιμένει πολλά, όταν το μόνο που ήθελε ήταν στήριξη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ