Ξανά “πονοκέφαλος” για την Σάνα Μαρίν – Το νέο βίντεο που διέρρευσε

Πονοκέφαλο προκαλεί στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας ένα νέο βίντεο που διέρρευσε. Σε αυτό η Σάνα Μαρίν φαίνεται να διασκεδάζει χορεύοντας με ένα πρώην μοντέλο και influencer.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η Φινλανδή πρωθυπουργός φαίνεται να χορεύει πολύ στενά με την 33χρονη Σαμπίνα Σαρκά. Το βίντεο έχει τραβηχτεί στην κατάμεστη πίστα ενός νυχτερινού κέντρου όπου η Σάνα Μαρίν “πιάστηκε” επίσης να χορεύει με τον Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

Σάνα Μάριν: Δίχασε το ξέφρενο πάρτι της Φινλανδής πρωθυπουργού – Θύελλα αντιδράσεων

Το νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που ήδη τα πρώτα βίντεο προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, με τους επικριτές της 36χρονης επικεφαλής της κυβέρνησης την κατηγορούν για «ανάρμοστη συμπεριφορά» και τους υποστηρικτές της να υπεραμύνονται του δικαιώματός της να χορεύει και να διασκεδάζει.

Η ίδια εξέφρασε τη θλίψη της για το γεγονός ότι ήλθαν στη δημοσιότητα ιδιωτικές της στιγμές, τονίζοντας ότι ουδέποτε επηρεάστηκε η ικανότητα εκτέλεσης των επίσημων καθηκόντων της.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα, έπειτα από πιέσεις έκανε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στις οποίες βρέθηκε αρνητική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ