Βρετανία: Υπάλληλος νοσοκομείου Παίδων είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε αγόρια χιλιάδες φορές

Σε ισόβια καταδικάστηκε 55χρονος σκευοφύλακας στο νοσοκομείο παίδων Great Ormond Street Hospital, ο οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά χιλιάδες φορές σε αγόρια. Ο πρώην υπάλληλος του νοσοκομείου είχε κρύψει κάμερες νυχτερινής όρασης σε δωμάτιο αγοριού ενώ έκλεβε παιχνίδια από τις πτέρυγες του νοσοκομείου Παίδων για να προσελκύσει τα θύματά του.

Ο Πολ Φάρελ, 55 ετών, καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 18 χρόνια από την ποινή του, αφού παραδέχτηκε σειρά σεξουαλικών αδικημάτων εναντίον αγοριών. Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε 69 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον οκτώ θυμάτων καθώς και επιπλέον 7 κατηγορίες για κατοχή ανάρμοστων φωτογραφιών παιδιών.

Από το 1985-2020 είχε κακοποιήσει θύματα ηλικίας από 5-16 εκατοντάδες φορές, αλλά ο πραγματικός αριθμός ενδεχομένως να φθάνει τις χιλιάδες. Ο Φάρελ από το βόρειο Λονδίνο, ομολόγησε ότι κακοποίησε δύο αγόρια στην ιματιοθήκη στο παγκοσμίου φήμης νοσοκομείο παίδων στο κεντρικό Λονδίνο. Λέγεται ότι στόχευε αρκετά ζευγάρια αδελφών, που τα παραμελούσαν οι οικογένειές τους, προσελκύοντάς τα αγοράζοντάς τους δώρα και επιβάλλοντας τον εαυτό του πάνω τους. Ο Πολ Ντάγκλας, εισαγγελέας, είπε πως ο αριθμός των περιστατικών δεν ήταν μικρότερων των 560 και πως ο πραγματικός αριθμός εικάζεται ότι φθάνει τις χιλιάδες.

Ένα από τα θύματα μίλησε στο δικαστήριο από τη θέση του μάρτυρα και είπε ότι δεν θα επιτρέψει στο περιστατικό να τον “λυγίσει”. Πλέον στα 22 του χρόνια, κοιτάζοντας ευθέως τον δράστη, του είπε “θα το ξεπεράσω αυτό. Θέλω να ξέρεις ότι δεν θα με σπάσεις”. O δράστης συγχρωτίστηκε με το θύμα στο σπίτι του ενώ δεν πέρασε καιρός που άρχισε να αγοράζει στον τότε 8χρονο γλυκά και να τον πηγαίνει στα παιχνίδια της Άρσεναλ, ενώ τον κακοποιούσε κάθε σαββατοκύριακο.

Ο εισαγγελέας υπογράμμισε ότι ο δράστης έδρασε σε διάστημα 35 ετών με στόχο αγόρια 5-16 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ