Βρετανία: Σάλος με το νέο βίντεο από το Partygate – «Φρικτό» το χαρακτήρισε ο υπουργός Μάικλ Γκόουβ

Ο υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης Μάικλ Γκόουβ χαρακτήρισε “φρικτό” ένα βίντεο που δείχνει να γίνεται πάρτι στο αρχηγείο του κυβερνώντος Σηντηρητικού Κόμματος στη διάρκεια του lockdown του 2020 και ζήτησε συγγνώμη από τον λαό. Το σκάνδαλο ονομάστηκε Partygate.

Partygate: Αυτό είναι το πόρισμα που «καίει» τον Μπόρις Τζόνσον – «Παραπλάνησε σκοπίμως το κοινοβούλιο»

Το βίντεο δημοσιοποίησε η εφημερίδα Mirror λίγες μόλις ημέρες μετά την απόφαση κοινοβουλευτικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο πρώην Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε ηθελημένα παραπλανήσει τους βουλευτές για τα πάρτι στη διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που παραβίαζαν τα μέτρα και γίνονταν στο γραφείο του.

Το βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων δείχνει κόσμο να διασκεδάζει τον Δεκέμβριο του 2020 όταν οι Βρετανοί πολίτες απαγορευόταν να συναθροίζονται σε εσωτερικούς χώρους προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της COVID-19.

Τα πέντε σκάνδαλα στη θητεία του Μπόρις Τζόνσον: «Partygate», σεξουαλικές παρενοχλήσεις και μία… ανακαίνιση

Στο βίντεο εμφανίζεται κόσμος να χορεύει και να πίνει αλκοόλ. Δύο από αυτούς, οι οποίοι στο παρελθόν ερευνήθηκαν από την Αστυνομία όταν είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία, εγκωμιάστηκαν από τον Τζόνσον νωρίτερα μέσα στο μήνα μέσα από την επιστολή της παραίτησής του.

“Είναι φρικτό”, δήλωσε ο Γκόουβ, ο οποίος είναι υπουργός Στέγασης, στο Sky News. “Νομίζω ότι είναι απολύτως απαράδεκτο. Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους”, είπε ο υπουργός.

Μπόρις Τζόνσον: Στην κόψη του ξυραφιού λόγω partygate – Ομιλία στους βουλευτές λίγο πριν από την ψηφοφορία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ