Βρετανία: Πεζοπόροι βρήκαν φέρετρο από τη Σαουδική Αραβία σε χωράφι – ΦΩΤΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο πεζοπόροι στη Βρετανία, οι οποίοι βρήκαν ένα άδειο φέρετρο σε χωράφι δίπλα στον ποταμό Nene. Ένας 49χρονος και μία 56χρονοι αποφάσισαν να βγουν για πεζοπορία μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Καθώς περπατούσαν σε χωράφι δίπλα από τον ποταμό, βρήκαν μεταξύ άλλων ένα μεγάλο άδειο φέρετρο το οποίο είχε πάνω του μία πλακέτα με αραβικά γράμματα. Το φέρετρο φέρεται να ξεβράστηκε εκεί μετά την υπερχείλιση του ποταμού την ημέρα των Χριστουγέννων.

“Είχα πάει για περπάτημα τα Χριστούγεννα και το χωράφι ήταν πλημμυρισμένο. Όταν την επόμενη ημέρα πήγα ξανά με την αδερφή μου, στο χωράφι είχαν ξεβραστεί δεκάδες αντικείμενα, όπως ένα καρτ και ένα μικρό ψυγείο. Όμως το πιο παράξενο από όλα ήταν το φέρετρο” δήλωσε ο 49χρονος.

“Ήταν πολύ περίεργο και κοιτάξαμε στην ευρύτερη περιοχή μήπως και υπάρχει και κάποιο πτώμα από το φέρετρο. Στην αρχή νομίζαμε ότι κάποιο νεκροταφείο πλημμύρισε, όμως δεν υπήρχε κάποιο κοντά. Μετά είδαμε και την πλακέτα που έγραφε ότι το φέρετρο προέρχεται από το υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ