Βρετανία: Οι Queen γίνονται γραμματόσημο

Την 50η επέτειο των Queen αποφάσισαν να τιμήσουν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με μία σειρά από 13 γραμματόσημα που θα διατεθούν προς πώληση τον ερχόμενο μήνα.

Η σειρά θα απεικονίζει γραφιστικά στοιχεία από τα πιο δημοφιλή εξώφυλλα των δίσκων τους, εικόνες από τις ανεπανάληπτες και θεαματικές συναυλίες του συγκροτήματος και την πρώτη φωτογράφισή του σε στούντιο το 1974. Τον περασμένο Γενάρη, το βρετανικό νομισματοκοπείο αποφάσισε να εκδώσει νόμισμα που θα απεικονίζει το συγκρότημα των Queen, σε μια νέα συλλογή στα πλαίσια των μουσικών θρύλων της χώρας.

«Οποία τιμή! Πραγματικά θα είμαστε πλέον μέρος της επίπλωσης!» σχολίασε ο ντράμερ της μπάντας Ρότζερ Τέιλορ. Ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι πρόσθεσε: «αφότου εμείς οι τέσσερις πρώιμα ανεπτυγμένοι νεοσσοί ξεκινήσαμε την εξερεύνησή μας πριν από 50 χρόνια, οι ζωές μας αφιερώθηκαν στο να κάνουμε πραγματικότητα το κάθε “αδύνατο όνειρό μας”».

«Πολλές φορές είναι παράξενο να ξυπνάς και να αντιλαμβάνεσαι τη θέση την οποία κατέχουμε τώρα–καταλήξαμε ένας εθνικός θεσμός!» προσθέτει ο Μπράιαν Μέι των Queen.

Πηγή: Thesun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ