Βρετανία: Ντοκιμαντέρ για την κόντρα ανάμεσα στις συζύγους των δύο σταρ των γηπέδων

Η διαμάχη δύο διάσημων συζύγων αστέρων του ποδοσφαίρου της Βρετανίας θα γίνει ντοκιμαντέρ από το Disney+. Το 2019, η Κολίν Ρούνεϊ κατηγόρησε τη Ρεμπέκα Βάρντι ότι διέρρευσε ιστορίες για εκείνη στα βρετανικά ταμπλόιντ.

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να επιστρέψει στην Βρετανία

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2019 όταν η Κόλιν Ρούνεϊ, σύζυγος του ποδοσφαριστή Γουέιν Ρούνεϊ ξεκίνησε να υποψιάζεται ότι κάποιος «διαρρέει» πληροφορίες από τις αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στην βρετανική εφημερίδα Sun.

Αμέσως υποπτεύθηκε ότι η ανώνυμη πηγή της εφημερίδας ήταν Ρεμπέκα Βάρντι, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Τζέιμι Βάρντι. Έτσι η Κόλιν Ρούνεϊ έκανε μερικές αναρτήσεις με ψευδείς ιστορίες και άφησε ανοιχτή τη πρόσβαση για να τις διαβάσει μόνο η Ρεμπέκα Βάρντι. Η εφημερίδα Sun δημοσίευσε και τις τρεις ιστορίες από τις αναρτήσεις της Ρούνεϊ.

Σκάνδαλο σε φυλακή στην Βρετανία: 18 γυναίκες υπάλληλοι «τα έφτιαξαν» με κρατούμενους

Τότε δημόσια η Κόλιν Ρούνεϊ κατηγόρησε την Ρεμπέκα Βάρντι ότι έδωσε αυτές τις πληροφορίες στον βρετανικό Τύπο. Ο τρόπος με τον οποίο αποκάλυψε «διαρροή» της χάρισε το παρατσούκλι «Wagatha Christie», που προκύπτει από το «WAG» (σεξιστικό ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται συχνά για τις “συζύγους και φίλες” των σταρ του ποδοσφαίρου) και τη διάσημη Βρετανίδα συγγραφέα μυστηρίου, Αγκάθα Κρίστι.

Πέρυσι η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όταν η Βάρντι μήνυσε τη Ρούνεϊ για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι η ίδια δεν ήταν πίσω από τη διαρροή της ιδιωτικής ζωής της Ρούνεϊ στα ταμπλόιντ.

Βρετανία: Άνδρας καταδικάστηκε για βιασμό αγελάδας – Μπορεί να βρεθεί στην φυλακή

Τον Ιούλιο του 2022, δικαστής έκρινε ότι η Ρούνεϊ δεν είχε συκοφαντήσει τη Βάρντι, επειδή η κατηγορία της Ρούνεϊ εναντίον της Βάρντι ήταν «ουσιαστικά αληθινή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ