Βρετανία: Ανθρωποκυνηγητό για δύο άνδρες που βίασαν 30χρονο

Σάλος στη Βρετανία με νέα υπόθεση βιασμού. Έκκληση απευθύνει η βρετανική αστυνομία για πληροφορίες αφού ένας άνδρας γύρω στα 30 χρόνια έπεσε θύμα βιασμού σε δασώδη περιοχή κοντά στο Λονδίνο. Φέρεται δύο άνδρες να ήταν παρόντες τη στιγμή της επίθεσης τα μεσάνυχτα της 30ής Ιουνίου στα δυτικά της περιοχής.

Δεν είναι διαθέσιμα περισσότερα στοιχεία που αφορούν τους δύο άνδρες, αλλά η Μητροπολιτική Αστυνομία ζητεί από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Οι αξιωματικοί χειρίζονται το περιστατικό ως μεμονωμένο, αλλά εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Επικεφαλής της έρευνας επεσήμανε ότι “είμαστε αποφασισμένοι να ταυτοποιήσουμε το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που ευθύνονται γι’ αυτό το φριχτό έγκλημα και να αναζητήσουμε δικαιοσύνη για το θύμα.

Έχει περάσει μία σημαντική περίοδος από τη στιγμή της επίθεσης, αλλά ακόμη πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πληροφορίες και μπορούν να βοηθήσουν. Θέλουμε να ακούσουμε από όποιον ήταν έξω στο Κόμον εκείνο το βράδυ και είδε ή άκουσε κάτι ύποπτο. Θέλουμε να ακούσουμε από οποιονδήποτε έχει δει τους δύο άνδρες στην περιοχή είτε πριν είτε μετά το περιστατικό, να κινούν υποψίες με τις κινήσεις τους ή να κάνουν οτιδήποτε που εγείρει ανησυχία”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ