Βουλγαρία: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα – Και Έλληνες στους τραυματίες

Τροχαίο με 10 τραυματίες συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (2/1) στη βόρεια Βουλγαρία. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, το ατύχημα συνέβη στις 12:20 το μεσημέρι στον δρόμο Ruse-Byala κοντά στην πόλη Μπάροβο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα ρουμανικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ένα τουρκικό φορτηγό σε μια στροφή, αναφέρει ο ανταποκριτής του BNR στη Ruse Asya Pencheva.

Το ρουμανικό λεωφορείο, που οδηγούσε ένας 36χρονος και κατευθυνόταν προς Μπιάλα ή Σόφια, εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα τουρκικό φορτηγό, που οδηγούσε ένας 50χρονος και ταξίδευε στο αντίθετο ρεύμα προς Ρούσε.

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους επιβάτες με ελληνικά και ρωσικά ονόματα. Συγκεκριμένα, έχουν τραυματιστεί οκτώ Έλληνες και δύο Ρουμάνοι πολίτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέρουν τραύματα από σπασμένα τζάμια. Ο οδηγός του λεωφορείου και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο της Ρούσε με τρία ασθενοφόρα. Άλλα άτομα που είχαν τραυματιστεί ελαφρύτερα έλαβαν επιτόπου ιατρική βοήθεια.

Μια 62χρονη με τραύμα στο κεφάλι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πρόκειται να χειρουργηθεί, ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της, όπως αναφέρουν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρούσε. Τα υπόλοιπα εννέα άτομα έχουν διάφορα τραύματα και κοψίματα. Δύο απ’ αυτούς αρνήθηκαν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Ο δρόμος παρέμενε κλειστός λόγω του τροχαίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ