Βίντεο – σοκ στη Λάρνακα: Άνδρας κλωτσά γυναίκα με παιδί στην αγκαλιά

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει από το πρωί της Πέμπτης τον γύρο των social media στη Λάρνακα της Κύπρου. Στο βίντεο διακρίνεται άνδρας να κλωτσά αλλοδαπή γυναίκα η οποία κρατά το παιδί της στην αγκαλιά.

Στο σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο της ιστοσελίδας, sigmalive.com, βρίσκονται και άλλα άτομα τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τον άνδρα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, καθώς επιτίθεται και σε αυτούς με γροθιές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία από προκαταρκτική ενημέρωση, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού στη Λάρνακα.

Ίδια ενημέρωση από τις Αρχές αναφέρει ότι απ’ την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ενημερώθηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό του άνδρα, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Το επεισόδιο άρχισε σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πουλήσει.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, «Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε προβλήματα και η γυναίκα το πήγε στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάστασή του. Ο μηχανικός την ενημέρωσε  ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα».

Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν έκανε ο Γενικός Εισαγγελέας, οποίος επικοινώνησε όπως λέει, με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ