ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι 3 ανήλικοι έκλεψαν την Maserati – Έπιασαν τα 197 χιλιόμετρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο

Οι τρεις ανήλικοι που έκλεψαν την Maserati στην Φλόριντα έτρεχαν με 197 χλμ/την ώρα. Νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα που δείχνει τη στιγμή που οι έφηβοι κλέβουν το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια τράκαραν. Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βίντεο δείχνει την Maserati να “πιάνει” τα 197 χλμ/ώρα, προτού εκτοξευτεί στον αέρα και καρφωθεί σε μια πινακίδα καταστήματος. Κανένα από τα παιδιά δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. 

Τροχαίο Φλόριντα
Ένας 15χρονος στη Φλόριντα έχασε τη ζωή του Φωτογραφία: FOX 13 News

Έκλεψαν το ξεκλείδωτο σπορ αυτοκίνητο του 2016, από έναν δρόμο νωρίς την Κυριακή. Δυστυχώς για αυτούς ένα ελικόπτερο της αστυνομίας βρισκόταν ακριβώς από πάνω τους την ώρα της κλοπής.

Όσα κατέγραψε το ελικόπτερο της αστυνομίας – Από τη στιγμή της κλοπής έως το θανατηφόρο τροχαίο

Όταν δύο SUV της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο γύρω στις 3:20 π.μ., ο 15χρονος οδηγός Keondrick Lang πάτησε το γκάζι και ανάγκασε τους αστυνομικούς να υποχωρήσουν για να μην υπάρξει τραυματισμός.

Ο Mario Bonilla πέθανε επί τόπου, ενώ ο Malachi Daniels, 16 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο οδηγός, ο Keondrick Lang, 15 ετών, είναι επίσης σε κρίσιμη κατάσταση.

Η συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας όπου παρουσιάστηκε το βίντεο με την Maserati

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ