Βίντεο: Άγριος καβγάς σε αίθουσα μπόουλινγκ

Αυτή είναι η στιγμή που ένας μαζικός καβγάς ξεσπά σε μια αίθουσα μπόουλινγκ στο Λονδίνο. Το περιστατικό βγήκε εκτός ελέγχου και βαν της αστυνομίας και αυτοκίνητα έπρεπε να παρευρεθούν στο σημείο για να σταματήσουν τη βία.

Ένα άτομο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά τον καβγά που προκάλεσε χάος στο Tenpin στο Bexleyheath, στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας.

Η αστυνομία έχει τώρα ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό στο οποίο πολλοί νεαροί τραυματίστηκαν.

Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τον καβγά να ξεκινά στην πολυσύχναστη αίθουσα μπόουλινγκ γύρω στις 23:15 το βράδυ της Παρασκευής (1/3).

Δύο νεαρές γυναίκες και ένας άνδρας συμμετείχαν αρχικά σε μια διαμάχη που βλέπει την τριάδα να πέφτει στο πάτωμα. Τέσσερις άλλοι άντρες φαίνεται να προσπαθούν να τραβήξουν τον άνδρα μακριά από μια από τις γυναίκες.

Σοκαρισμένοι θαμώνες παρακολουθούν καθώς κάποιοι από τους εμπλεκόμενους αρχίζουν επίσης να κλωτσούν την ομάδα στο έδαφος. Στη συνέχεια, ένας άνδρας σηκώνει μια από τις γυναίκες, που φοράει μια λευκή ζακέτα, από το πάτωμα πριν προσπαθήσει να την σπρώξει καθώς οι καρέκλες ανατρέπονται μέσα στην αναταραχή.

Στο βάθος, άλλοι τρεις συμμετέχουν στο χάος, προσπαθώντας να σπρώξουν ο ένας τον άλλον στο έδαφος και χρησιμοποιώντας τα αναποδογυρισμένα καθίσματα για να εμποδίσουν τις γροθιές.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ