Αλίσια Γουίτ: Σοκάρει η ανάρτηση για τον θάνατο των γονιών της

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό του Walking Dead, Αλίσια Γουίτ, η οποία έχασε τους γονείς της.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο facebook η Αλίσια Γουίτ γράφει για κάποιες “παρανοήσεις” σχετικά με τον θάνατο των γονιών της, Ρόμπερτ και Νταϊάν Γουίτ, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τον τραγικό χαμό τους.

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των δύο ηλικιωμένων στις 20 Δεκεμβρίου, αφού η Αλίσια ζήτησε από μια ξαδέλφη που μένει κοντά να τους ελέγξει.

Υπήρχαν αναφορές ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα με τη θέρμανση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegram & Gazette του Γουόρσεστερ. Το WFXT-TV της Βοστώνης ανέφερε ότι πιστεύεται ότι πέθαναν από υποθερμία.

Η ηθοποιός στην ανάρτησή της μεταξύ άλλων σημειώνει πως δεν γνώριζε ότι οι γονείς της είχαν πρόβλημα με τη θέρμανσή τους, καθώς την κρατούσαν εκτός της ιδιωτικής ζωής τους και δεν της επέτρεπαν να τους βοηθήσει σε οτιδήποτε. Όπως γράφει, είχε δέκα χρόνια να μπει στο σπίτι τους καθώς της το είχαν απαγορεύσει.

“Δεν μου επιτρεπόταν να μπω στο σπίτι τους για περισσότερο από μία δεκαετία. Κάθε φορά που πρότεινα να επιδιορθώσω κάτι, δεν επέτρεπαν την είσοδο σε εργάτες στο σπίτι τους. Ικέτεψα, έκλαψα, προσπάθησα να τους λογικέψω, να τους πείσω να με αφήσουν να τους βοηθήσω, αλλά  κάθε φορά εξαγριώνονταν και μου έλεγαν ότι δεν είχα δικαίωμα να του πω πώς να ζήσουν τη ζωή τους και ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Δεν ήταν ότι εγώ δεν είχα προσπαθήσει ή οι άνθρωποι που τους αγαπούσαν. Οι γονείς μου δεν ήταν άφραγκοι, ήταν απίστευτα πεισματάρηδες, αυθεντικά όμορφες ψυχές και έτσι έκαναν τις επιλογές τους, επιλογές για τις οποίες δεν μπορούσα να τους μεταπείσω” έγραψε και σε άλλο σημείο πρόσθεσε:

“Δεν είχα ιδέα ότι δεν είχαν θέρμανση. Δεν θα καταλάβω ποτέ πώς ή γιατί έκαναν αυτήν την επιλογή να μην μου το πουν, να μην με αφήσουν να τους βοηθήσω. Η καρδιά μου έχει ραγίσει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ