Ηθοποιός του Melrose Place βρέθηκε νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού του

Ο ηθοποιός, Morgan Stevens, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του χθες. Ο Stevens εμφανίστηκε σε μερικές θρυλικές σειρές όπως το Melrose Place και το Fame.

Σύμφωνα με το TMZ ο ηθοποιός δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες, ούτε τον είχαν δει οι γείτονές του. Ένας εκ των γειτόνων κάλεσε τις αρχές για να κάνουν έναν έλεγχο ότι είναι καλά ο 70χρονος. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό στην κουζίνα του σπιτιού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και κατά πάσα πιθανότητα πέθανε από παθολογικά αίτια.

Έκανε γκεστ εμφανίσεις σε μια ποικιλία σειρών, συμπεριλαμβανομένων των “Murder, She Wrote”, “One Day at a Time” και “Murder One”, με το “Walker, Texas Ranger” να είναι η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση.

Στη δεκαετία του ’90, έπεσε θύμα αστυνομικής βίας όταν συνελήφθη για υποτιθέμενη DUI. Ισχυρίστηκε ότι έπειτα από 90 λεπτά αναμονής σε ένα κελί φυλακής, αρνήθηκε να δώσει πίσω το πουκάμισο που του δόθηκε, όταν δύο δεσμοφύλακες τον κλώτσησαν και τον χτύπησαν πάνω από δώδεκα φορές.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη φυλακή με σπασμένη μύτη, κάταγμα στο μάγουλο, εξάρθρωση της γνάθου και νευρική βλάβη ως αποτέλεσμα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.