Βασίλισσα Ελισάβετ: Μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο

Η Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο το Ουίνδσορ για ένα μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο, τη στιγμή που γίνεται γνωστό ότι μάλλον θα αποφύγει να πάει για Χριστούγεννα στο Σάντρινγκχαμ εν μέσω φόβων για το μεταλλαγμένο στέλεχος “Όμικρον”.

Η βασίλισσα λέγεται ότι επέστρεψε την περασμένη βασίλισσα στο Λονδίνο και αυτή θεωρείται η πρώτη φορά που η 95χρονη μονάρχης άφησε το Ουίνδσορ μετά τον Οκτώβριο, οπότε είχε περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς το μπαστούνι  της, σύμφωνα με τη Sun, κάτι που φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας της. Η είδηση για το ταξίδι αυτό έρχεται ενώ έχει ανακοινωθεί πως η Ελισάβετ ακύρωσε το παραδοσιακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα με περίπου 50 καλεσμένους και ενώ ενδέχεται να ακυρώσει και το παραδοσιακό ταξίδι της στο Σάντρινγκχαμ, όπου έμενε ως τον Φεβρουάριο, λόγω των φόβων που προκαλεί η Όμικρον.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η βασίλισσα θα περάσει τα Χριστούγεννα μακριά από τους πιο στενούς και αγαπητούς συγγενείς της. Αυτή θα είναι η δεύτερη εορταστική περίοδο που θα περάσει στο Κάστρο του Οίνδσορ και τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον πολυαγαπημένο σύζυγό της για 73 χρόνια, πρίγκιπα Φίλιππο.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ με τα τρία τους παιδιά σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Νόρφολκ και να περάσουν εκεί τις ημέρες των διακοπών, και τα σχέδιά τους είναι δύσκολο να αλλάξουν, άρα η βασίλισσα δεν θα μπορέσει να περάσει τις ημέρες μαζί τους όπως ήταν προγραμματισμένο. Η τελική απόφαση αναμένεται στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας καθώς οι βοηθοί των Ανακτόρων παρακολουθούν τις κυβερνητικές οδηγίες.

Όσον αφορά στο ταξίδι στο Λονδίνο, πηγή είπε στη Sun: “Ήταν υπέροχο, να τη βλέπομε έξω να τριγυρίζει και να στέκεται στα πόδια της. Έδειχνε ο παλιός καλός εαυτός της” σημείωσε. “Το γεγονός ότι στεκόταν στα πόδια της στο Λονδίνο είναι δείγμα ότι θα τη δούμε σύντομα να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ