Βασίλισσα Ελισάβετ: Η “Όμικρον” τής καταστρέφει τα χριστουγεννιάτικα σχέδια

Με θλίψη η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να ακυρώσει το καθιερωμένο προ-χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασιλικής οικογένειας, ως προληπτικό μέτρο απέναντι στην αλματώδη εξάπλωση της παραλλαγής “Όμικρον”.

Η βασίλισσα λέγεται πως θέλησε να διαφυλάξει τα σχέδια των αγαπημένων της για τις γιορτές και έτσι αποφάσισε να ακυρώσει το πολυαναμενόμενο γεύμα στο οποίο θα παρευρίσκονταν περίπου 50 συγγενείς της, περιλαμβανομένων του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλα.

Βασίλισσα Χριστούγεννα

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα διοργανωνόταν την Τρίτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ ενώ την επόμενη ημέρα η βασίλισσα αναμενόταν να ταξιδέψει με ελικόπτερο στο Σάντρινγκχαμ, όπου θα περάσει η ίδια τα Χριστούγεννα.

Βασιλικές πηγές ανέφεραν “υπάρχει μία πεποίθηση ότι αυτό είναι που πρέπει να γίνει για όλους όσους αφορά”. Είναι η δεύτερη χρονιά που η βασίλισσα ακυρώνει το γεύμα αυτό, που συνήθως παρατίθεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Πέρυσι αναγκάστηκε να το ακυρώσει λόγω της μετάλλαξης “Δέλτα”, ενώ φέτος ήταν η “Όμικρον” που της χάλασε τα σχέδια.

Η βασίλισσα κατοικεί πλέον στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ αντεπεξέρχεται σε “ελαφρά καθήκοντα” λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, που προκάλεσαν ανησυχία, τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Mail μετέδωσε την περασμένη εβδομάδα ότι βοηθοί των Ανακτόρων αναζητούν τρόπο ώστε η βασίλισσα να κάνει μία δημόσια εμφάνιση για να ευχηθεί “Καλά Χριστούγεννα” στον λαό, καθώς η εμφάνισή της θα προσφέρει μία μικρή “δόση” χαράς στον κόσμο αυτές τις δύσκολες ημέρες, όπως σημειώνουν οι πηγές του Παλατιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ