Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη Σκωτία προσγειώθηκε τζετ με επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ένα τζετ που μετέφερε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Άντριου, τον πρίγκιπα Εδουάρδο και την σύζυγό του Σόφι, κόμισσα του Γουέσεξ, προσγειώθηκε στη Σκωτία, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σπεύδουν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν με προορισμό το Κάστρο Μπαλμόραλ, το οποίο απέχει περίπου μια ώρα οδικώς.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της 96χρονη βασίλισσας έφτασαν στο Μπαλμόραλ, αφού οι γιατροί αποκάλυψαν ότι ‘ανησυχούν” για την υγεία της Ελισάβετ και την έχουν υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ένα από τα ελικόπτερα της βασιλικής οικογένειας προσγειώθηκε στο Μπαλμόραλ. Εκτιμάται ότι μέσα βρίσκονταν ο Κάρολος με την Καμίλα

Ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα και η πριγκίπισσα Άννα ήταν οι πρώτοι που μετέβησαν στο Μπαλμόραλ, επειδή βρίσκονταν ήδη στη Σκωτία.

Σήμερα το πρωί οι γιατροί εξέτασαν την βασίλισσα και της συνέστησαν να ξεκουραστεί αντί να παραστεί σε μια συνεδρίαση του Privy Council.

Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας δήλωσε: “Έπειτα από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα ηρεμεί στο Μπαλμόραλ”.

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι κατευθύνονται προς την Σκωτία -αλλά δεν επέβαιναν στο αεροπλάνο που προσγειώθηκε.

Η Κέιτ έμεινε πίσω και εθεάθη στο Ουίνδσορ να οδηγεί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις μετά την πρώτη τους ημέρα στο νέο τους σχολείο.

ουρές για την βασίλισσα Ελισάβετ

Την ίδια στιγμή, πολίτες όλων των ηλικιών έχουν σπεύσει έξω από την κατοικία του Μπαλμόραλ, θέλοντας να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην βασίλισσα.

Η αγωνία στην Βρετανία είναι μεγάλη για την κατάσταση της υγείας της 96χρονης Ελισάβετ, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν διαρκώς ειδήσεις για το θέμα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ