Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε σημερινή της συνάντηση έπειτα από σύσταση των γιατρών

Αγωνία επικρατεί στη Βρετανία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η 96χρονη βασίλισσα ακύρωσε μία προγραμματισμένη συνάντηση με συμβούλους της, έπειτα από σχετική σύσταση των γιατρών της, που την κάλεσαν να ξεκουραστεί.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, σήμερα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, συνάντησε χθες Τρίτη την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, έχοντας νωρίτερα δεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον που υπέβαλε επισήμως την παραίτησή του από την πρωθυπουργία.

Ύστερα από το χθεσινό βεβαρημένο πρόγραμμα, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε αποδεκτή την συμβουλή των γιατρών να αναπαυθεί, ανέφερε εκπρόσωπός της, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η συνάντηση με τους συμβούλους της θα προγραμματιστεί για άλλη ημερομηνία.

“Έπειτα από μια γεμάτη μέρα χθες, η βασίλισσα Ελισάβετ δέχτηκε σήμερα το απόγευμα τη συμβουλή των γιατρών να ξεκουραστεί”, είπε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος.

Η βασίλισσα εμφανίζεται να παρουσιάζει κινητικά προβλήματα από το περασμένο φθινόπωρο.

Μερικοί παρατήρησαν ότι το δεξί χέρι της φαινόταν μελανιασμένο ή μωβ στις φωτογραφίες της συνάντησής της με την Λιζ Τρας.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην 96χρονη Ελισάβετ, σχολιάζοντας θετικά την εμφάνισή της.

ΦΩΤΟ: ΑΡ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ