Βασιλιάς Κάρολος: Η αντίδρασή του στο ασυνήθιστο δώρο που του έδωσε ο Μπέκαμ

Με ευχάριστα χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση κύλησε η συνάντηση του Βασιλιά Καρόλου με τον Βρετανό, πρώην άσσο του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην  εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί 180 Studios στο Λονδίνο, προκειμένου να δώσει ο Κάρολος το βραβείο «Queen Elizabeth II Award for British Design» στον σχεδιαστή Foday Dumbuya.

Η έκπληξη δεν ήταν τόσο η συνάντηση των δύο ανδρών όσο το δώρο που είχε ετοιμάσει ο Μπέκαμ για τον Βρετανό μονάρχη.  Ο πρώην σταρ των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ, ηλικίας 48 ετών σήμερα που κάνει άλλου είδους καριέρα πλέον, είναι γνωστό ότι έχει ένα κτήμα στην περιοχή Cotswolds.

Εκεί μεταξύ άλλων έχει και μελίσσια από τα οποία παράγει το δικό του μέλι. Ο Μπέκαμ λοιπόν είχε μαζί του ένα βαζάκι μέλι από το κτήμα του και το πρόσφερε στον βασιλιά Κάρολο.

Ο Κάρολος, γνωστός λάτρης  του περιβάλλοντος και ένθερμος υποστηρικτής της προστασίας του έδειξε να ενθουσιάζεται. Είναι από τους οπαδούς των πρακτικών που προωθούν την προστασία και την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Κάρολος

Ο Μπέκαμ κράτησε κρυμμένο το δώρο στο αριστερό του χέρι, προσεκτικά τυλιγμένο σε μία φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία και εξέφρασε την ευαρέσκειά του στον νέο βασιλιά και στον θεσμό.  Σε κάποια στιγμή διακριτικά έδωσε το βαζάκι στον βασιλιά και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ομαλά, με τον Κάρολο να επιθεωρεί τα ρούχα του μετρ που βραβεύτηκε και να κρατά το βαζάκι… ανάποδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ