Βασιλιάς Κάρολος: Ελληνορθόδοξη μουσική στην τελετή στέψης – To «άκυρο» από Αντέλ και Εντ Σίραν

Απογοήτευση επικρατεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για το γεγονός ότι μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Η επίσημη playlist της στέψης του Βασιλιά Καρόλου – Γιατί υπάρχουν αντιδράσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail on Sunday, ο μονάρχης σε προσωπική σημείωση ζήτησε να ακουστεί ελληνική ορθόδοξη μουσική ως φόρο τιμής στον αείμνηστο πατέρα του, τον δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε το 2021.

Βασιλιάς Κάρολος: «Σπάει» την παράδοση αιώνων στην τελετή στέψης του

Στη συναυλία που θα ακολουθήσει την επομένη της στέψης του βασιλιά στο Westminster Abbey, έλαβαν πρόσκληση για να τραγουδήσουν η Αντέλ και ο Έντ Σίραν. Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες εκείνοι αρνήθηκαν υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν στην εκδήλωση στο κάστρο Oυίνδσορ στις 7 Μαΐου, καθώς θα είναι απασχολημένοι.

Ο 32χρονος σταρ του Shape Of You, έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί σε ένα σόου στο Τέξας την ημέρα πριν από τη συναυλία. Αν και θα δυσκολευόταν να φτάσει στο σόου του Ουίνδσορ υπάρχουν φωνές που λένε ότι θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι των 9 ωρών με ιδιωτικό τζετ. Άλλωστε έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ξανά αυτόν τον τρόπο μεταφοράς.

Βασιλιάς Κάρολος: Η τρύπια κάλτσα που έγινε viral

Από την άλλη η Aντέλ δεν έχει προγραμματίσει καμία δημόσια εμφάνιση για τις 7 Μαΐου ενώ οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας ολοκληρώνονται στις 25 Μαρτίου.

Κοντά στο να συμφωνήσουν είναι ο Λάιονελ Ρίτσι όπως και οι Spice Girls, αν και οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει αν θα εμφανιστεί η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η συναυλία θα προβληθεί από το BBC. Χιλιάδες εισιτήρια πρόκειται να διατεθούν στο κοινό μέσω κλήρωσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ