Βαρύ πένθος για τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ – Πνίγηκε ο πατέρας του Άλισον Μπέκερ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Alisson Becker, πέθανε χθες ενώ κολυμπούσε σε μια λίμνη στο Lavras do Sul στη Βραζιλία.

Ο 57χρονος, José Agostinho Becker, πήγαινε συχνά για κολύμπι στο σημείο και η οικογένεια του άρχισε να ανησυχεί όταν δεν γύρισε έπειτα από αρκετές ώρες. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καθώς εξαφανίστηκε κοντά στο «φράγμα».

Ο Μπέκερ αναφέρθηκε ότι έλειπε περίπου στις 5 μ.μ. τοπική ώρα, με ομάδες αναζήτησης από την τοπική αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα να φτάνουν στο σημείο στις 9:30 μ.μ. Στις έρευνες βοήθησαν συγγενείς και φίλοι.

Η αγωνιώδης αναζήτηση κράτησε αρκετές ώρες και δυστυχώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από έναν φίλο και υπάλληλο του κτήματος της οικογένειας.

Ο Alisson εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2018 από την Ρόμα και ψηφίστηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας από την FIFA το 2019. Ο μικρότερος αδερφός του Muriel είναι και εκείνος τερματοφύλακας στην Fluminense.

Ο πατέρας τους φέρεται να είχε ισχυρή επιρροή στους δύο γιους του. Στήριξε και τους δύο όσο μπορούσε ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και να γίνουν σπουδαίοι αθλητές.

Ο Χοσέ ήταν ερασιτέχνης τερματοφύλακας στην πόλη του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, όταν τα παιδιά του ήταν μικρότερα. Σίγουρα, το ότι και οι δυο γιοι του επέλεξαν την ίδια θέση, σημαίνει ότι τον θαύμαζαν. Και μέσα από την πορεία τους είδε και τα δικά του όνειρα να πραγματοποιούνται. 

Η επαγγελματική ομάδα της Βραζιλίας Internacional, για την οποία έπαιξαν και τα δύο αδέλφια, έγραψε τα συλλυπητήρια για την μεγάλη απώλεια στο Twitter.

“Με μεγάλη λύπη ενημερωθήκαμε ​​για τον θάνατο του José Agostinho Becker, πατέρα των πρώην τερματοφυλάκων μας Alisson και Muriel”, ανέφερε ο σύλλογος στα πορτογαλικά. “Η Clube do Povo εύχεται δύναμη για την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη στιγμή τόσο μεγάλου πόνου” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ