Τζο Μπάιντεν: Το πρόβλημα με το μικρόφωνο, τα γέλια και τα αστεία του προέδρου

Βρίσκεται επί δεκαετίες στην κεντρική πολιτική σκηνή των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Τζο Μπάιντεν δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του.Τον έχουν κατηγορήσει ως γκαφατζή στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ωστόσο ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και σε έκτακτες καταστάσεις.

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν είπε στον Σι Τζινπίνγκ να «προσέχει» διότι η κινεζική οικονομία «εξαρτάται» από τις δυτικές επενδύσεις

Στην τελευταία ομιλία του στον Λευκό Οίκο ο Τζο Μπάιντεν ανέπτυσσε το όραμα της κυβέρνησης του για την μείωση του κόστους ζωής για τους σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς. Κάποια στιγμή μιλούσε για το σύστημα Υγείας. Την ώρα που ετοιμάζεται να κάνει ένα αστείο το μικρόφωνο του κάνει έναν διαπεραστικό ήχο (βίντεο στο 04:58).

«Συγγνώμη γι’ αυτό», λέει ο Μπάιντεν. Εξηγεί ότι υπήρξε σημαντικός καταναλωτής των υπηρεσιών υγείας, ένα αυτοσαρκαστικό αστείο για τα έχουν γραφτεί για την ηλικία και τα προβλήματα υγείας του. Το κοινό αρχίζει να γελάει και να τον επευφημεί.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ευχαρίστησε για τη βοήθεια τις ΗΠΑ – «Ήταν δύσκολη απόφαση», λέει ο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν συνεχίζει απτόητος την ομιλία του. Ωστόσο το μικρόφωνο και πάλι δημιουργεί πρόβλημα (στο 07:21). Τότε ο Αμερικανός πρόεδρος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ψάχνει μπροστά του και ανακαλύπτει ότι υπήρχε ένα ασύρματο μικρόφωνο «κρυμμένο» δίπλα στο κεντρικό μικρόφωνο. Καταλαβαίνει ότι αυτό είναι το πρόβλημα και με χαμόγελο το απομακρύνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ