Τζο Μπάιντεν: Χάθηκε καθώς προσπαθούσε να κατέβει από την σκηνή μετά από την ομιλία του

Ο Τζο Μπάιντεν αντιμετώπισε άλλη μια δημόσια στιγμή αμηχανίας το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου, όταν φάνηκε να χάνεται ενώ έβγαινε από τη σκηνή μετά ομιλία του στην Νέα Υόρκη.

Καθώς ακολούθησαν χειροκροτήματα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε να φεύγει από τη σκηνή πριν σταματήσει απότομα και κοιτάξει γύρω του με μια έκφραση σύγχυσης στο πρόσωπό του. Έπειτα φάνηκε να ρωτάει τους ανθρώπους  πώς να κατέβει από τη σκηνή και έκανε μερικά βήματα πίσω.

Στην συνέχεια ένας άνδρας  που ανέβηκε στο βήμα είπε: «Ε, κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ», καθώς ο Μπάιντεν περιπλανιόταν στη σκηνή. Αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση στον Αμερικανό πρόεδρο που σιγά-σιγά έφυγε από τη σκηνή, σταματώντας κάθε λίγα βήματα για να κοιτάξει τον ομιλητή.

Το βίντεο με τα άβολα παράπλευρα βήματα του προέδρου των ΗΠΑ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως άλλο ένα παράδειγμα αμφιβολίας σχετικά με τη σωματική και ψυχική ικανότητα του Μπάιντεν για την προεδρία. Πάντως την περασμένη Κυριακή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Μπάιντεν απέρριψε τις προτάσεις ότι είναι πολύ μεγάλος ή ανίκανος για να είναι υποψήφιος ξανά το 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ