Τρόμος σε λούνα παρκ στο Μεξικό: 6χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων

Ένα 6χρονο αγόρι έπεσε κατακόρυφα από ύψος 12 μέτρων αφού έσπασε η ζώνη του ενώ έκανε zip line σε ένα λούνα παρκ του Μεξικού, δείχνουν συγκλονιστικά πλάνα από το περιστατικό.

Το παιδί αναρρώνει μετά την τρομακτική πτώση στην Amazonian Expedition του Parque Fundidora στο Nuevo León την Κυριακή (25/6).

Τα μέλη της οικογένειας είπαν σε ανάρτηση στο Facebook ότι η ζώνη του αγοριού έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει σε μια τεχνητή πισίνα που είχε στηθεί κάτω από το αξιοθέατο του zip line, ανέφερε το Fox News .

Το τρομακτικό βίντεο δείχνει το νεαρό αγόρι να κινείται κατά μήκος με έναν ενήλικα όταν ξαφνικά σταματούν και το αγόρι πέφτει. Οι θεατές ακούγονται να ουρλιάζουν με φρίκη καθώς το αγόρι βρίσκεται στον αέρα πριν κοπεί το βίντεο.

Το αγόρι έπεσε σχεδόν 40 πόδια (περίπου 12 μέτρα), είπαν οι αρχές στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης. Τα μέλη της οικογένειας, που αναγνώρισαν το αγόρι ως Σεζάρ, είπαν ότι ένας καλός Σαμαρείτης τουρίστας πήδηξε στο νερό για να βοηθήσει το αγόρι.

Ο αδελφός του αγοριού είπε στο Fox News ότι ο Σεζάρ υπέστη ελαφρά τραύματα από την πτώση αλλά είναι «ψυχολογικά χαλια» και «φοβάται».

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες του Nuevo León ανέστειλαν μια σειρά από αξιοθέατα στο πάρκο καθώς οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ