Τρόμος για κοριτσάκι που δεν ξέρει κολύμπι: Το πετούν από σκάφος στη θάλασσα, χάνει τα μπρατσάκια του και βουλιάζει

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με ένα κοριτσάκι, το οποίο ρίχνουν από σκάφος στο νερό.

Η μικρή ήταν σε διακοπές με την οικογένεια της στην Τουρκία. Όταν ζήτησε να κολυμπήσει ένα μέλος της οικογένειας την πήρε και την πέταξε στο νερό.

Το κοριτσάκι φορούσε μπρατσάκια αλλά την ώρα που έπεσε στο νερό της έφυγαν από τα χέρια. Το παιδί φαίνεται να βουλιάζει και να μην βγαίνει στην επιφάνεια. Σε εκείνο το σημείο το βίντεο σταματάει. Έτσι αρκετοί χρήστες αναρωτήθηκαν εάν το κοριτσάκι πνίγηκε ή είναι καλά στην υγεία του.

Τελικά η μητέρα του παιδιού, Κάτια Ιλέρι είπε ότι είναι καλά και κατάφερε να αναδυθεί λίγα δευτερόλεπτα μετά. Η μητέρα εξήγησε ότι τα μπρατσάκια της γλίστρησαν γιατί φορούσε αντιηλιακό.

Μάλιστα ανέφερε ότι η μικρή είναι πολύ καλή κολυμβήτρια από πολύ μικρή ηλικία αφού η οικογένεια μένει κοντά στην θάλασσα. «Ήδη κολυμπάει και κολύμπησε μόνη της. Ο πατέρας της ήταν στην θάλασσα εκεί κοντά εκείνη την στιγμή που πήδηξε (σ.σ. στο νερό). Το παιδί μένει κοντά στην θάλασσα και είναι συνεχώς μέσα στο νερό», είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ