Τρεις σούπερ γιαγιάδες κάνουν πάρτι και αποκαλύπτουν το μυστικό της μακροζωίας τους – ΦΩΤΟ

Ένα πάρτι για τρεις υπεραιωνόβιες γυναίκες, που έσβησαν συνολικά 303 κεράκια, διοργάνωσε ένας οίκος ευγηρίας στο Μπρούκλιν.Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Φροντίδας και Αποκατάστασης Crown Heights, όπου διαμένουν η Lucille Price, 100 ετών, η Sophia Smith, 101 ετών και η Grace-Marie Baker, 102 ετών, διοργάνωσαν τη Δευτέρα το πάρτι με συνολικά 50 καλεσμένους.Σε μια αίθουσα γεμάτη με λουλούδια, οι εορτάζουσες αποκάλυψαν το μυστικό της μακροζωίας τους.

«Οφείλεται στην κοτόσουπα», είπε η Sophia Smith, στην οποία αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία και να δέχεται τις επισκέψεις των πέντε εγγονιών της.

Η Grace-Marie Baker δήλωσε ότι το γεγονός ότι ζει τόσα πολλά χρόνια οφείλεται στον Θεό. «Πάντα με προσέχει. Παρότι πολλές ημέρες τις περνώ όντας άρρωστη, μάλλον δεν είναι έτοιμος να με πάρει κοντά του». Όπως αποκάλυψε αγαπά τη μαγειρική, τη ζωγραφική και τις επισκέψεις σε μουσεία.

Η Lucille Price, ανέφερε ότι δεν έχει μυστικά και κάνει ότι και ο υπόλοιπος κόσμος. «Τρώω ότι έχω να φάω, οποιοδήποτε φαγητό», τόνισε η υπεραιωνόβια που έχει 20 εγγόνια και 35 δισέγγονα.Πηγή: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ