Τράβις Σκοτ: Πέθανε 9χρονος που ποδοπατήθηκε στη συναυλία του ράπερ

Σοκαρισμένος παραμένει ο Τράβις Σκοτ καθώς ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων κατά τη διάρκεια της συναυλίας του αυξάνεται.

Ένα αγοράκι 9 ετών, το οποίο είχε ποδοπατηθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Astroworld την 5η Νοεμβρίου στο Τέξας, υπέκυψε στα τραύματά του και έγινε το δέκατο θύμα της τραγωδίας, ενημέρωσε χθες Κυριακή δικηγόρος που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειάς του.

«Δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η κατάληξη του να πηγαίνεις σε συναυλία με το παιδί σου, κάτι που υποτίθεται πως είναι στιγμή χαράς», τόνισε ο Μπεν Κραμπ, γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα, ανακοινώνοντας τον θάνατο του Έζρα Μπλαντ, ο οποίος είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα και βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου εδώ και αρκετές ημέρες.

Το παιδί είχε πάει μαζί με τους γονείς του στη συναυλία του ράπερ, κατά τη διάρκεια της οποίας το πλήθος ποδοπατήθηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλοι εννιά άνθρωποι και εκατοντάδες ακόμη να τραυματιστούν.

Έχουν ήδη κατατεθεί δεκάδες αγωγές και μηνύσεις στη δικαιοσύνη εναντίον των οργανωτών της συναυλίας. Στρέφονται κυρίως εναντίον του Τράβις Σκοτ, του βασικού οργανωτή του φεστιβάλ, παρόντα επί σκηνής τη στιγμή της τραγωδίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ