Τραγωδία στην Πορτογαλία: Πέθανε βρέφος 10 μηνών – Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγωδία στην Πορτογαλία με ένα βρέφος 10 μηνών, το οποίο πέθανε όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για 7,5 ώρες.

Πορτογαλία: Ορμητικό ποτάμι από κόκκινο κρασί κατακλύζει τους δρόμους κωμόπολης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είναι λέκτορας σε Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας. Την περασμένη Τρίτη είχε πάρει το μωρό μαζί του προκειμένου να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό πριν πάει στην δουλειά. Στις 8 το πρωί φέρεται να πάρκαρε το αυτοκίνητο του στο πανεπιστήμιο και να ανέβηκε στο γραφείο του. Σχεδόν 7,5 ώρες μετά συνειδητοποίησε το τραγικό λάθος του και κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες για να το επαναφέρουν στην ζωή χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι το μωρό είχε αποκοιμηθεί στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο πατέρας να ξεχάσει ότι βρισκόταν εκεί.

Πορτογαλία: Πανικός σε δημοφιλή παραλία από καρχαρία

Η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα ήταν 26 βαθμούς Κελσίου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο αυτοκίνητο η θερμοκρασία θα πρέπει να ήταν η διπλάσια. Η μητέρα του μωρού έφτασε στο σημείο μαζί με την αστυνομία και οι δύο γονείς λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και η αστυνομία ερευνά τις ποινικές ευθύνες στην υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ