Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Η πρώην Miss USA Cheslie Kryst πήδηξε από πολυτελές διαμέρισμα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η πρώην Miss USA, Cheslie Kryst, σκοτώθηκε πέφτοντας από πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Λίγο πριν πηδήξει, η Kryst δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram: «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Η 30χρονη, η οποία ήταν δικηγόρος, πήδηξε από το πολυτελές 60όροφο κτίριο Orion γύρω στις 7:15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στον δρόμο.

«Με μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Τσέσλι», δήλωσε η οικογένεια της πρώην βασίλισσας της ομορφιάς σε δήλωση την Κυριακή.

“Το μεγάλο φως της ήταν αυτό που ενέπνευσε άλλους σε όλο τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε. Η Τσέσλι ενσάρκωσε την αγάπη και υπηρέτησε τους άλλους, είτε μέσω της δουλειάς της ως δικηγόρος που αγωνίζεται για την κοινωνική δικαιοσύνη, ως Μις ΗΠΑ και ως παρουσιάστρια στο EXTRA», είπε η οικογένειά της. «Αλλά το πιο σημαντικό ως κόρη, αδερφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος».

 

Η Kryst, ζούσε στον 9ο όροφο του κτιρίου, ήταν μόνη στο διαμέρισμα όταν πήδηξε, ενώ τελευταία φορά εθεάθη στον 29ο όροφο, αναφέρει η NY Post.

Πηγή τονίζουν ότι η 30χρονη άφησε ένα σημείωμα ότι αφήνει όλα της τα υπάρχοντα στη μητέρα της, αλλά δεν αποκάλυπτε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ