Τραγωδία στη Μελβούρνη: Στη μητέρα στρέφονται οι υποψίες- Σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Μία μητέρα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Μελβούρνη μαζί με τα τρία της παιδιά, θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη και για τους τέσσερις θανάτους σύμφωνα με την αστυνομία. Η

Αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι γύρω στις 12.20 το μεσημέρι όπου βρήκαν τα πτώματα της 42χρονης Κέιτι Περίνοβιτς και των τριών παιδιών της, της επτάχρονης Κλερ, της πεντάχρονης Άννα και του τρίχρονου Μάθιου. Ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της γυναίκας, ο 48χρονος Τόμισλαβ Περίνοβιτς κάλεσε τις Αρχές και μίλησε στις Αρχές. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η ομάδα του Τμήματος; Ανθρωποκτονιών κατά την προκαταρκτική έρευνα διαπίστωσε ότι η 42χρονη γυναίκα είναι υπεύθυνη και για τους τέσσερις θανάτους, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βικτώρια. “Οι ερευνητές δεν πιστεύουν ότι ο 48χρονος άνδρας εμπλέκεται στο περιστατικό και η αστυνομία δεν αναζητεί κάποιον άλλον σε σχέση με το ζήτημα” προστίθεται στην ανακοίνωση.Η αστυνομία ανέφερε ότι στο σπίτι κατοικούσαν τα πέντε μέλη της οικογένειας και επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας δεν θεωρείται ότι εμπλέκεται στους θανάτους. “Ένας 48χρονος άνδρας, επίσης κάτοικος του σπιτιού, βοήθησε την αστυνομία και χθες βράδυ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κατηγορίες. Οι ντετέκτιβ μίλησαν επίσης σε αρκετούς ανθρώπους, περιλαμβανομένης και της οικογένειας, φίλων και γειτόνων των νεκρών. Μία εκτεταμένη ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε και στη σκηνή” σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πηγή: 9news.com.au

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ