Θρίλερ στη Μελβούρνη: Νεκρή μητέρα και τα τρία παιδιά της μέσα στο σπίτι τους – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Τον μυστηριώδη θάνατο μίας 42χρονης μητέρας και των τριών ανήλικων παιδιών της μέσα στο σπίτι τους στην Τουλαμαρίν της Μελβούρνης ερευνούν οι ντετέκτιβ του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ ο πατέρας καλείται να δώσει κατάθεση σχετικά. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας γύρω στις 12.20 το μεσημέρι όπου ανακάλυψαν τα πτώματα της 42χρονης Κέιτι Περίνοβιτς, του τρίχρονου γιου της Μάθιου και των δύο κοριτσιών της εφτάχρονης Κλερ και της πεντάχρονης Άννα. Ο 48χρονος σύζυγος της γυναίκας Ρόμισλαβ Περίνοβιτς κάλεσε την Άμεση Δράση για να αναφέρει τους θανάτους. Ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας, Μπομπ Χιλ, χαρακτήρισε το γεγονός τραγικό και είπε ότι ο άνδρας προσέφερε βοήθεια στις έρευνες της αστυνομίας επισημαίνοντας ότι η έρευνα είναι ανοιχτή και επίσης είναι πολύ σημαντικό να μην διατυπώνονται εικασίες.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο πατέρας έχει δώσει κατάθεση και οι ερευνητές θεωρούν ότι δεν εμπλέκονται άλλοι στους θανάτους των τεσσάρων μελών της οικογένειάς του. “Είναι πρόσωπο ύποπτο και βοηθά την αστυνομία με την έρευνα” είπε ο αναπληρωτής αστυνομικός επίτροπος, προσθέτοντας ότι “δεν θα πρέπει να εξάγουμε συμπεράσματα σ’ αυτό το σημείο ότι αυτός μπορεί να είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη. Θα ήταν κατάφορα άδικο”.

Σημείωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό σε βία, ενώ ο βοηθός επιτρόπου Μαρκ Γκάλιοτ είπε ότι η αιφνίδια απώλεια ζωής, που αφορά κυρίως τρία παιδιά, είναι “δύσκολο να γίνει αντιληπτό”.

Οι γείτονες θυμούνται μία φιλική οικογένεια και τα χαρούμενα παιδιά. Η γειτόνισσα Μέρι Γκροβς είπε στο ABC ότι τα παιδιά της έπαιζαν με αυτά της οικογένειας, που είχε παρευρεθεί πέρυσι στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της. “Είναι τόσο κοντά στο σπίτι μου, αυτοί οι άνθρωποι πέρασαν χρόνο στο σπίτι μου, τα παιδιά μου αγαπούν τα παιδιά τους” είπε η γυναίκα που συντετριμμένη χαρακτήρισε την Περίνοβιτς ως την καλύτερη μαμά. Η γυναίκα ήταν φυσιοθεραπεύτρια και είχε επιστρέψει πρόσφατα στη δουλειά αφού είχε πάρει γονική άδεια για να φροντίσει τον μικρότερο γιο της Μάθιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ