Τούρκος Αξιωματούχος: Τους σεισμούς τους προκάλεσαν πολεμικοί δορυφόροι

Οι δύο σεισμοί στη συνοριακή περιοχή της Τουρκίας και της Συρίας που σκόρπισαν τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους, προκάλεσαν την οργή των πολιτών, οι οποίοι αφέθηκαν στη μοίρα τους επί πολλές ώρες, ενώ αυξήθηκαν και οι αμφιβολίες για τα κρατικά όργανα.

Περίπου 10 μέρες μετά τους φονικούς σεισμούς ένα ακόμα χτύπημα έρχεται από τον πρόεδρο της Τουρκικής Διαστημικής Υπηρεσίας, Σερντάρ Χουσεΐν Γιλντιρίμ, ο οποίος προσέφερε τις γνώσεις του επί των σεισμών!

Στην ομιλία που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έλαβε χιλιάδες σχόλια, ο Γιλντιρίμ είπε: «Υπάρχουν πολεμικοί δορυφόροι που μπορούν να στείλουν ράβδους από κράμα τιτανίου 10 μέτρων από το διάστημα στον κόσμο σε οποιονδήποτε στόχο! Οι ράβδοι αυτές εισχωρούν σε βάθος 5 χιλιομέτρων στο έδαφος, δημιουργώντας σεισμό μεγέθους 7-8 Ρίχτερ. Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός τους».

Όταν είδε ότι το συγκεκριμένο βίντεο έγινε δημοφιλές στην Τουρκία και οι αντιδράσεις και η χλεύη του κόσμου αυξάνονται έσπευσε να το μαζέψει, δηλώνοντας πως μιλούσε σε ινστιτούτο στρατηγικής και εξηγούσε για ένα οπλικό σύστημα που μπορεί να εξαλείψει μια μικρή πόλη από τον χάρτη όταν αναπτύσσεται και χρησιμοποιείται σε τροχιά της Γης. «Αυτό το οπλικό σύστημα δεν έχει καμία λειτουργία όπως η ενεργοποίηση γραμμών ρηγμάτων ή η δημιουργία τεκτονικών σεισμών. Επομένως, δεν έχει καμία σχέση με την καταστροφή του Μαράς, που είναι ένας τεκτονικός σεισμός που σημειώθηκε σε μια γνωστή γραμμή ρήγματος. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ