Τουρκικές εκλογές: Ο Ερντογάν τραγούδησε στο «μπαλκόνι της νίκης» – Η ατάκα «κάποιοι είναι στην κουζίνα»

Στο «μπαλκόνι της νίκης» βγήκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή καθώς διέψευσε εκείνους που προέβλεπαν την κατάρρευσή του στις τουρκικές εκλογές και την άνετη επικράτηση του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Εκλογές στην Τουρκία: Ερντογάν 49,34%, Κιλιτσντάρογλου 45% – Δηλώνουν και οι δύο… σίγουροι για τη νίκη

Ο Τούρκος Πρόεδρος έως σήμερα το πρωί συγκέντρωνε το 49,35% των ψήφων έναντι του 45% του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στο 98.82% της ενσωμάτωσης.

Ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τραγούδησε ξανά το τραγούδι που έχουν γράψει για εκείνον, το οποίο λέει «σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε. Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε. Εμείς σας αγαπάμε πάρα πολύ».

Τουρκικές εκλογές: Σε ποια πόλη ο Ερντογάν πήρε μόλις 16% – Εκεί «έπεσε» ο Κιλιτσντάρογλου
«Το αποτέλεσμα της ισχυρής αγάπης είναι εδώ. Αυτή εδώ είναι η συνάντηση των ερωτευμένων. Το αποτέλεσμα όλου αυτού του μαραθωνίου το ζούμε απόψε μαζί σας. Κάποιοι είναι στην κουζίνα, κάποιοι άλλοι είναι στο μπαλκόνι. Ευγνωμονώ τους περίπου 27 εκατομμύρια συμπολίτες μου που με ψήφισαν για να εκλεγώ πρόεδρος» είπε μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Εκλογές θρίλερ στην Τουρκία: Ερντογάν 49,34%, Κιλιτσντάρογλου 45,00% – Ολοταχώς προς β’ γύρο στις 28 Μαΐου

Δείτε LIVE τα αποτελέσματα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ