Τουρκία: Νέο τρομακτικό τροχαίο με τουλάχιστον 16 νεκρούς – Φορτηγό χωρίς φρένα έπεσε πάνω σε πλήθος – BINTEO

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 29 τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος στην πόλη Ντερίκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Υγείας.

«Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 29 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά, στο δυστύχημα που σημειώθηκε όταν έσπασαν τα φρένα ενός φορτηγού το οποίο παρέσυρε το πλήθος στο Ντερίκ», στην επαρχία Μαρντίν, ανέφερε ο υπουργός Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στο Twitter.


Λίγο νωρίτερα, δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ.

“Συνολικά 15 πολίτες μας έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα πούλμαν, μια ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ”, ανακοίνωσε με μήνυμά του στο Twitter ο κυβερνήτης Νταβούτ Γκιουλ.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων — οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος — συγκρούστηκαν μετωπικά από επιβατικό λεωφορείο που κινείτο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ