Γαλαξίδι: Το τελευταίο βίντεο του ζευγαριού στα social media λίγο πριν το φρικτό τροχαίο

Θρήνος μετά την τραγωδία που έγινε τα ξημερώματα στο Γαλαξίδι, όταν το αυτοκίνητο με το νεαρό ζευγάρι προσέκρουσε σε δέντρο και διαλύθηκε.

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου στην είσοδο του Γαλαξιδίου όταν τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, οι δύο νέοι ανέβαζαν στα social media βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρναγαν λίγες ώρες πριν χάσουν την ζωή τους.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο 20χρονος να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκυλάκι που ήταν στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο άτυχος Παναγιώτης απείχε περίπου 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι, ενώ η κοπέλα σπούδαζε σε πανεπιστήμιο της Άμφισσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ