Τουρκία: Η έκπληξη του Χουλουσί Ακάρ στον Νίκο Παναγιωτόπουλο με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ έκανε έκπληξη στον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Καισάρεια.

Συγκεκριμένα ο Ακάρ, ο οποίος είναι υποψήφιος στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, τηλεφώνησε στον Παναγιωτόπουλο από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ, έχοντας στο πλευρό του τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο.

«Κοίτα Νίκο ποιον έχω δίπλα μου» είπε αρχικά ο Ακάρ και στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο υπουργοί, ο Χ. Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Κάισερισπορ και μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας. Όταν τον ρώτησε αν γνωρίζει για την Κάισερισπορ, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την πρωταθλήτρια Τουρκίας φέτος Τράμπζονσπορ.

Προτού κλείσει το τηλέφωνο ο Χουλουσί Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα και με σχετικά δημοσιεύματα: «Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου» και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε:« Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα».

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Τούρκος υπουργός σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ