Τουρκία: Επίθεση βουλευτή σε γνωστή ηθοποιό για το… ντεκολτέ της – Η σκληρή απάντηση από συνάδελφό της

Έντονη είναι η συζήτηση στην Τουρκία σχετικά με το ντεκολτέ των γυναικών, καθώς βουλευτής της χώρας ξεσπάθωσε εναντίον ηθοποιού για την αποκαλυπτική της εμφάνιση σε γκαλά.

Η γνωστή ηθοποιός Μελίς Σεζέν επέλεξε ένα φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, που απαιτούσε την έλλειψη στηθόδεσμου, για να παραστεί σε κινηματογραφική εκδήλωση, κάτι που  εξόργισε τον βουλευτή Αχμέτ Τσακάρ.

Ο βουλευτής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Αχμέτ Τσακάρ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, επιτέθηκε στην ηθοποιό για την αποκαλυπτική της εμφάνιση, κάνοντας λόγο για “ντεκολτέ που φτάνει μέχρι τον αφαλό” ενώ την κατηγόρησε για “έγκλημα” και για “ανηθικότητα”.

“Δεν ξέρω ούτε το όνομά της ούτε τίποτα. Ήταν καλεσμένη σε ένα γκαλά τις προάλλες. Φορούσε ένα ένδυμα που αποτελεί έγκλημα κατά το νόμο. Ωστόσο δεν αποτελεί αδίκημα που υπόκειται σε καταγγελία, παρόλο που έδειξε το στήθος της ανοιχτά σε όλη την κοινωνία. Δεν φορούσε καν σουτιέν. Το ντεκολτέ της είχε κατέβει μέχρι τον αφαλό. Αυτό δεν είναι ανηθικότητα;” εξεμάνη ο Τσακάρ, ο οποίος τα έβαλε και με τις ισλαμίστριες, που φορούν στενά παντελόνια και από πάνω μαντήλα.

Στον βουλευτή ανέλαβε να απαντήσει με σκληρή γλώσσα η επίσης ηθοποιός Χαζάλ Καγιά.

“Καθίσατε σύζυγοι δικηγόροι και μιλάτε για το ντεκολτέ και το σώμα μιας γυναίκας που έχει την ηλικία των εγγονιών σας. Δεν είναι έγκλημα η βία κατά των γυναικών; Ή η στοχοποίησή τους; Αν είναι έγκλημα, εσύ είσαι ο ένοχος” έγραψε σε ανάρτησή της η Καγιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ