Τον πυροβόλησε για μια παρτίδα μπιλιάρδο – Συγκλονιστικό βίντεο

Την συγκλονιστική στιγμή που ένας Βρετανός πυροβολεί επανειλημμένα και τραυματίζει τον άνθρωπο με τον οποίον έπαιζαν μια παρτίδα μπιλιάρδο, κατέγραψαν οι κάμερες σε μπαρ στο Περού.

Το περιστατικό έγινε στο ιρλανδικό μπαρ Molly’s στο Miraflores, μια πόλη της επαρχίας Λίμα, λίγο μετά τις Απόκριες. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι τσακώνονται στην μέση του παιχνιδιού, ενώ δύο γυναίκες τους παρακολουθούν. Ο ένας ανδρας, που όπως είπε η αστυνομία ονομάζεται Benito Graffagnino, αρχίζει να μιλά πιο επιθετικά στον αντίπαλό του και ένα από τα κορίτσια μετακινείται προς το μέρος του.

Και οι δύο άνδρες κάνουν χειρονομίες. Ο Graffagnino μιλάει στη γυναίκα, της δίνει την στέκα του και βγάζει ένα μικρό όπλο το οπλίζει και πυροβολεί τον αντίπαλό του αρκετές φορές, ενώ τον αποκαλεί ψεύτη. Οι κοπέλες καλύπτουν τα αυτιά τους και τρέχουν μακριά.

Ο Graffagnino, ο οποίος φέρεται να έχει μπει στην φυλακή στο παρελθόν, εμφανίζεται στη συνέχεια να παίρνει ένα ποτήρι από το τραπέζι και να βγαίνει από το δωμάτιο.

Το θύμα, που ονομάζεται Jesus Carozzi Martinez, 36 ετών, πήγε στην αστυνομία με τραύματα από πυροβολισμούς στο στήθος και το χέρι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Casimiro Ulloa, όπως μεταδίδει το Peru 21. Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η εισαγγελία διέταξε έρευνα εναντίον του με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η έκταση των τραυματισμών του Martinez δεν είναι γνωστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ