Τον χαβά του ο Ερντογάν: Όσο δεν ασχολούνται μαζί μας στο Αιγαίο, δεν θα ασχολούμαστε κι εμείς μαζί τους

Νέες απειλές κατά της χώρας μας, εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποίησε στην Αττάλεια.

Φλερτάρουν με «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο οι Τούρκοι – Νέα ΒΙΝΤΕΟ με τις προκλήσεις της Άγκυρας

«Εκτοξεύσαμε τον Tayfun, η εμβέλειά του είναι στα 561 χιλιόμετρα. Οι Έλληνες χτύπησαν συναγερμό, οι εφημερίδες τους έγραψαν σε τίτλους πως θα χτυπήσουμε την Αθήνα. Να ξέρουν πως αν δεν μπλέξουν με εμάς στο Αιγαίο, τότε δεν θα μπλέξουμε κι εμείς μαζί τους. Όσο δεν ασχολούνται μαζί μας στο Αιγαίο, δεν θα ασχολούμαστε κι εμείς μαζί τους», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία λέγοντας πως «δεν θα γίνουν σε περισσότερο από πέντε μήνες», ενώ δεν έχασε ευκαιρία να επιτεθεί στον πολιτικό του αντίπαλο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με αφορμή την σκληρή κριτική που του ασκεί η αντιπολίτευση.

«Φροντίζουμε να λύνουμε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στην Τουρκία. Βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν στην αμυντική μας βιομηχανία. Έχουμε τα μη επανδρωμένα SIHA, Akinci και Kızılelma. Όλοι μας ζηλεύουν γι’ αυτά τώρα. Πού βρίσκεστε τώρα κύριε Κεμάλ; Πού περιφέρονται τα ΄κουταβάκια’ σας;», ανέφερε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ