Το βρασμένο αυγό που μεταμορφώθηκε σε… ρουμπίνι – Ήταν ξεχασμένο για 20 χρόνια

Μια γυναίκα έγινε viral στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες ενός βραστού αυγού ηλικίας 20 ετών που πλέον έχει απολιθωθεί και τώρα μοιάζει με ρουμπίνι.

Η γυναίκα στην Κίνα , με το επώνυμο Fu, δημοσίευσε φωτογραφίες του απολιθωμένου αυγού στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Douban. Πολλά ΜΜΕ δεν άργησαν να έρθουν σε επαφή μαζί της  για το μοναδικό αυγό, θέλοντας να μάθουν την ιστορία του. Προφανώς, η μητέρα της το αγόρασε για εκείνη πριν από 20 χρόνια, όταν το κορίτσι ήταν ακόμη στο δημοτικό σχολείο. Η μητέρα της το έβρασε για να το φάει στο σχολείο, αλλά αφού το αποθήκευσε σε μια πλαϊνή τσέπη του σακιδίου της, το ξέχασε για τρεις ημέρες και δεν τόλμησε να το φάει, νομίζοντας ότι είχε χαλάσει. Όμως δεν ήθελε ούτε να το πετάξει, οπότε το έβαλε πάνω στο ψυγείο τους και το ξέχασε εντελώς για δύο μήνες.

Αυγό

Όταν η μητέρα της γυναίκας βρήκε ξανά το αυγό, είχε ήδη αλλάξει χρώμα σε ένα σκούρο, μπορντό κόκκινο, οπότε αποφάσισε να το κρατήσει σε ένα μικρό κουτί με κοσμήματα αντί να το πετάξει. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η Fu μετακόμισε από το σπίτι των γονιών της και ξέχασε το διατηρημένο αυγό, αλλά η μητέρα της το βρήκε πρόσφατα ενώ καθάριζε και της το έδειξε. Το αυγό όχι μόνο είχε απολιθωθεί , αλλά είχε πλέον την απαλή υφή μιας πλαστικής μπάλας, με λεπτές ρωγμές παντού.

Οι φωτογραφίες του αβγού προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι το ονόμασαν “αυγό του Φαραώ”, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχε σαπίσει όλο αυτό το διάστημα. Η κ. Fu δεν είχε όλες τις απαντήσεις, αλλά είπε ότι ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να έχει σχέση με τις κρύες και ξηρές συνθήκες του χειμώνα στην περιοχή όπου μεγάλωσε. Οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη θεωρία της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ