To βίντεο του NATO για τον 1 χρόνο εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία

Η «Λιτανεία ψεμάτων του Κρεμλίνου» και ο ρόλος του NATO στον πόλεμο της Ουκρανίας, που η Ρωσία ονομάζει ως «ειδική αποστολή».

Του Χρήστου Μαζανίτη

Με σύνθημα «Το ΝΑΤΟ δεν είναι σε πόλεμο με την Ρωσία. Οι Σύμμαχοι βοηθούν την Ουκρανία να διατηρήσει το δικαίωμά της στην αυτοάμυνα», η Συμμαχία εξέδωσε βίντεο με την «λιτανεία ψεμάτων του Κρεμλίνου».

Πριν από ένα χρόνο, η Ρωσία ξεκίνησε την παράνομη εισβολή της στην Ουκρανία. Καθώς οι δυνάμεις τους συνεχίζουν να επιτίθενται αμείλικτα στη χώρα, οι Ρώσοι αξιωματούχοι εξακολουθούν να διαδίδουν κατάφωρα ψέματα και παραπληροφόρηση για τον βάναυσο πόλεμο τους εναντίον μιας ειρηνικής χώρας, όπως αναφέρει το ΝΑΤΟ σε ανακοίνωσή του.

Η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σχέδια να επιτεθεί στην Ουκρανία, και όμως το έκανε. Η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι δεν θα στοχεύει στους πολίτες, ενώ πολλοί πολίτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, με νοσοκομεία, σπίτια, σχολεία και κρίσιμες υποδομές που καταστράφηκαν σε ολόκληρη τη χώρα.

Παρά τη συνεχιζόμενη λιτανεία των ψεμάτων του Κρεμλίνου, των αρνήσεων και της παραπληροφόρησης, οι πραγματικές προθέσεις τους είναι σαφείς για τον κόσμο να δει.

Καθώς η Ρωσία προχωρά σε νέες επιθέσεις, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ στέκονται αλληλέγγυοι με την Ουκρανία και θα υποστηρίξουν την Ουκρανία για όσο διάστημα χρειάζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ