To ΒΙΝΤΕΟ από τη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ που έγινε viral – Τριντό, Μακρόν, Τζόνσον και Ρούτε κουτσομπολεύουν τον Τραμπ

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τη δεξίωση των ηγετών του ΝΑΤΟ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στο οποίο φαίνονται ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και οι Πρωθυπουργοί Τζάστιν Τριντό, Μπόρις Τζόνσον και Μαρκ Ρούτε να σχολιάζουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και να κοροϊδεύουν τη συνήθειά του να παραχωρεί μαραθώνιες συνεντεύξεις Τύπου μετά τις συναντήσεις του με ηγέτες.

Στα πλάνα φαίνεται ο Τζόνσον να ρωτά τον Μακρόν “ώστε για αυτό άργησες;”, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας με τον Τραμπ.

“Άργησε επειδή [ο Τραμπ] παραχωρεί 40λεπτες συνεντεύξεις Τύπου”, φέρεται να λέει ο Τριντό, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Αμερικανό Πρόεδρο. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας απαντά κάτι, που δεν ακούγεται, και ο Τριντό συνεχίζει τα σχόλια κατά του Τραμπ.

“Είδατε πώς έπεσαν τα σαγόνια των συνεργατών του”, λέει ο Τριντό αναφερόμενος πιθανόν στα όσα είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζόνσον και ο Μακρόν γελούν, χωρίς ωστόσο να ακούγεται τι λένε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Twitter/@PnPCBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ