Το «τερμάτισε» ο Ερντογάν: Από όπου περάσαμε, μας θυμούνται με λαχτάρα και στοργή

Το «τερμάτισε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Χαρακτήρισε την Τουρκία «ήσυχη φωλιά» και πρόσθεσε ότι «ο Τούρκος είναι αυτός που τον λαχταρούν και τον περιμένουν».

Σε ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε ότι «δεν θα γυρίσουμε  την πλάτη μας στους καταπιεσμένους. Φροντίζουμε τα Βαλκάνια, τον Καύκασο και τους ομογενείς μας».

Ο Ερντογάν είπε ακόμη ότι «όσοι προσπαθούν να κλείσουν την Τουρκία στον εαυτό της και να την περιορίσουν στα σύνορά της, σίγουρα δεν έχουν καλοπροαίρετες προθέσεις. Ο λούμπεν φασισμός, ο οποίος πρόσφατα τροφοδοτήθηκε από στοιχεία της 5ης φάλαγγας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στον δρόμο για μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία.

Φυσικά και δεν θα γυρίσουμε την πλάτη μας στις καταπιεσμένες και ταλαιπωρημένες γεωγραφίες. Αφού φροντίζουμε τα  Βαλκάνια, τον Καύκασο και τους ομογενείς μας στον τουρκικό κόσμο έτσι και με τον ίδιο τρόπο να ανησυχούμε για τα αδέλφια μας στην Γάζα που πεθαίνουν από τις βάρβαρες επιθέσεις του Ισραήλ».

Ο Ερντογάν συμπλήρωσε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ότι «σε κάθε επίσκεψη μας βλέπουμε το εξής:  Η Τουρκία είναι μια ήσυχη φωλιά που θα φυλαχτείς στις δύσκολες ώρες. Ενώ ο Τούρκος, είναι αυτός που τον λαχταρούν  και τον  περιμένουν. Όπου υπάρχουν ίχνη από τα βήματά του τον θυμούνται με λαχτάρα και στοργή. Με την ιστορική ευθύνη που έχουμε ή θα βρούμε έναν δρόμο, ή θα ανοίξουμε έναν δρόμο. Όμως δεν θα είμαστε από αυτούς που μένουν στον δρόμο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ