Το πιο περίεργο first date στην ιστορία: Τι ζήτησε άνδρας από 20χρονο μοντέλο

«Βροχή» σχολίων προκάλεσε στο TikTok η εξομολόγηση του 20χρονου μοντέλου από την Νέα Υόρκη, που μίλησε για ένα εξαιρετικά περίεργο ραντεβού.

Η Ρεμπέκα Φόμικ γνώρισε έναν άνδρα μέσω πλατφόρμας για ερωτικές γνωριμίες και αποφάσισε να τον συναντήσει από κοντά. Παραδέχθηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε κάποιον από τέτοια πλατφόρμα.

Στο δεύτερο ραντεβού τους αποφάσισαν να πάρουν πρωινό και να κάνουν μία βόλτα στο Σέντραλ Παρκ. Οι δυο τους αισθάνθηκαν πολύ άνετα, όπως είπε η 20χρονη. Και τότε εκείνος την πλησίασε στο πρόσωπο και την κοίταξε στα μάτια. Η Ρεμπέκα Φόμικ περίμενε να ακούσει κάποιο ωραίο και γλυκό σχόλιο για την εμφάνιση της.

Ωστόσο ο άνδρας την ρώτησε: «μπορώ να το σπάσω;» αναφερόμενος στο σπυράκι που είχε στο πρόσωπο της. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok το μοντέλο με δάκρυα στα μάτια είπε ότι αισθάνθηκε ταπεινωμένη αν και δεν προσβλήθηκε από το αίτημα του.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφώνησαν έντονα για το τι θα έπρεπε να κάνει σε αυτό το ραντεβού η 20χρονη. Άλλοι υποστήριξαν ότι ο άνδρας ήταν εξαιρετικός για σύζυγος και η Ρεμπέκα Φόμικ θα έπρεπε να τον ξαναδεί ενώ κάποιοι σχολίασαν ότι ήταν πολύ περίεργος και καλό θα ήταν να τον παρατήσει.

Παρόλα αυτά συνέχισε να βγαίνει μαζί του ραντεβού και αποκάλυψε ότι και εκείνη έσπασε κάποια από τα σπυράκια του. Μετά από μερικά ραντεβού οι δυο τους αποφάσισαν ότι δεν ταιριάζουν αλλά διατηρούν μία καλή επαφή. «Είναι ένας αγαπημένος άνθρωπος. Παραμένουμε φίλοι αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι από κοινού αποφασίσαμε ότι δεν κάναμε ο ένας για τον άλλον», είπε η Ρεμπέκα Φόμικ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ